Bejelentés


kalitka Evelin honlapja kulcs a háziállatok tartásához


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
SmileJellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Evelinnek hivnak, 12 éves leszek augusztusban.

5. osztályos tanuló vagyok. Nagyon szeretek olvasni, szeretem a verseket, nagy tv-s vagyok a család legnagyobb bánatára. Jó tanuló vagyok, én vagyok a nagy bevállalós, szeretek minden vetélkedőn résztvenni, szeretek szerepelni. 2 éve karatézok, ezt ki nem hagynám semmi pénzért. Egy örökmozgó vagyok, nem sok mindentől félek, féltenek is nagyon a szüleim, nagyszüleim. Nagyon szeretem a vizet, uszom is. Egy testvérem van Vivien, ő  negyedikes. Néha kicsit veszekszünk, mint minden testvér, de jó testvérek vagyunk Nagyon sok minden érdekel, leginkább az állatok, a természet. Azért is nyitottam a lapomat, hogy megismertessek mindenkit kedvenc állataimmal, tartásukkal, szokásukkal. Szeretném ha szivesen olvasnátok lapomat.
Hírek
HÖRCSÖG INVÁZIÓ!!!

Most született nekem 3 db höri ha kell valakinek írjon ezen az e-mail címen: a.evelin1@citromail.hu !!! Előre is köszönöm! (REMÉLEM JÓ GAZDIKHOZ JUTNAK A HÖRCSÖGEIM!!!!!!)

tovább >>Linkek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!